EN
Доставка 10/15 работни дни
0892317377 прочети още скрий

 
GIVI
GIVI MT505 Tanklock Tank Bag - 5 Litre

- Обем: 5 литра
- Размери: 190 x 280 x 220 (височина x дълбочина x ширина)
- Система за заключване на резервоара
- Вътрешен джоб за съхранение на смартфон
- Вътрешен джоб в горната част
- Презрамка за рамо за транспортиране
- Дъждобран
- Дръжки с цип, предназначени за използване с предпазна ключалка
- Заден джоб, подготвен за порт за кабел, за комбиниране с аксесоарите POWER HUB за електронни устройства.

Системата TankLock на GIVI MT505 елиминира необходимостта от каишки или магнитни ремъци, използвани преди това за закрепване на вашата чанта за резервоар към велосипеда. Благодарение на малък монтажен пръстен, прикрепен към капачката на резервоара, чантата вече може да бъде прикрепена, като просто я подравните към монтажния пръстен и натиснете леко, докато чуете класическото „щракване“. Също толкова лесно е премахването на торбата; за да го освободите, можете просто да дръпнете червения лост, разположен в основата на вашата чанта за резервоар. Монтажните пръстени зависят от марката и модела на вашия мотоциклет и трябва да проверите списъка за съвместимост, за да определите кой пръстен е за използване с вашия модел мотоциклет. Вижте допълнителна информация по-долу.

Моля, обърнете внимание:

Тази чанта за резервоар използва системата за заключване на резервоара за заключване и отключване от резервоара за гориво на вашия мотоциклет. Изисква допълнителен монтажен комплект.
Установете дали вашият велосипед е съвместим със системата за заключване на резервоара


Обяснено захранване:

Използвайте захранващата система GIVI, за да зареждате и управлявате вашите електрически устройства в движение, както е показано на снимка 5 по-горе.
Комплектът хъб GIVI S111 може да поеме до три USB устройства, напр. мобилен телефон, сателитна навигация, камера или таблет. Хъбът трябва да се монтира в комбинация с изходен контакт GIVI S110 12V.
Доставка 10/15 работни дни
0892317377 прочети още скрий


220 00лв. 199 00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.57 лв. на месец

аксесоари чанти за резервоар
Предпочитани от вас