EN
Доставка 10/15 работни дни

гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25

Възможност за поръчка онлайн и на телефони:

0890 319 996 прочети още скрий

 
GIVI
Куфар Top Case 56lt. ALA56A Alaska Trekker aluminum

Калъф за мотоциклет Trekker Alaska от естествен алуминий. Побира удобно 2 модулни каски. С най-разпространената в света система за фиксиране, MONOKEY®, която позволява една ключалка за отваряне и освобождаване на плочата със същия ключ. Съвместим с всички плочи Monokey, с изключение на тези с връзка със стоп светлини.

Характеристика:

СИСТЕМА WIRELEASE®: Калъфите се освобождават от плочата чрез завъртане на външно копче, което е оборудвано с кабелна система (патентована), поставена директно под ключалката за сигурност. Не е необходимо да завъртите копчето за закрепване на калъфите.
Две дръжки, поставени на гърба на горната кутия, които също са интегрирани със силните панти на капака, позволявайки на последния да се отваря по-пълно без нужда от класически задържащи кабели: веднъж отворен, капакът се задържа в позиция, за да улесняване на опаковането/разопаковането.
Четири примки за колан, интегрирани в структурата на капака, поставени в контурния капак, за да придадат елегантна форма на целия калъф.
Настройва се така, че да позволява закрепването на облегалката (предлага се за закупуване като опция) с помощта на винтове, без да е необходимо да се пробива или прикрепя компонент с лепило;
Нитове, снабдени с уплътнения и уплътнени със силикон, за да се осигури водонепропускливост дори при най-лошите условия на каране.
Серия от ръкохватки, вградени във вътрешността, интегрирани в носещата конструкция, позволяващи закрепване на товари както към капака, така и към дъното на кутията.
Специално внимание е отделено на гарантирането, че продуктът е издръжлив и поправим: системата за отстраняване, стабилизаторите в долната част, основата и други компоненти могат лесно да бъдат подменени, което значително удължава полезния живот на горния корпус.
Доставка 10/15 работни дни

гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25

Възможност за поръчка онлайн и на телефони:

0890 319 996 прочети още скрий


820 00лв. 799 00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 74.57 лв. на месец

Кредитен модул DSK Credit

12 x 73.14 лв.

аксесоари куфари
Предпочитани от вас