EN
Доставка 10/15 работни дни

гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25

Възможност за поръчка онлайн и на телефони:

0890 319 996 прочети още скрий

 
GIVI
Куфар ALA44A Alaska Trekker 44lt aluminium monokey

Особено внимание е отделено на това да се гарантира, че продуктът е издръжлив и ремонтируем: системата за отстраняване, стабилизаторите в долната част, основата и други компоненти могат лесно да бъдат заменени, което значително удължава полезния живот на горния корпус.

Побира една модулна каска. С участието на MONOKEY; фиксираща система, която позволява една брава да отваря и освобождава пластината с един и същи ключ. Съвместим с всички табели на Monokey, с изключение на тези с връзка към комплект стоп светлини.
Характеристика

WIRELEASE; СИСТЕМА: кутиите се освобождават от плочата чрез завъртане на външен бутон, който е оборудван с кабелна система (Патентована), поставена директно под защитната ключалка. Не е необходимо да завъртате копчето, за да закрепите кутиите.
Две дръжки, поставени на гърба на горния корпус, които също са интегрирани със здравите панти на капака, позволявайки на последния да се отваря по-пълно, без да са необходими класически задържащи кабели: след като бъде отворен, капакът се задържа на място, за да направи опаковането/разопаковането по-лесно.
Четири бримки за колан, интегрирани в структурата на капака, поставени в контурния капак, за да придадат елегантна форма на целия калъф.
Настройте така, че да позволявате закрепването на облегалка (предлага се за закупуване като опция) с помощта на винтове, без да е необходимо да пробивате или закрепвате компонент с лепило.
Нитове, снабдени с уплътнения и запечатани със силикон, осигуряващи водонепроницаемост дори при най-лошите условия на каране.
Серия от ръкохватки, вградени във вътрешността, интегрирани в носещата конструкция, позволяващи закрепване на товари както към капака, така и към дъното на кутията.
За да монтираш куфари / чанти на твоя мотоциклет, имаш нужда от специфични държачи Monokey, предназначени за определен тип мотоциклет. Държачите за куфари Monokey не са включени.
Доставка 10/15 работни дни

гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25

Възможност за поръчка онлайн и на телефони:

0890 319 996 прочети още скрий


700 00лв. 650 00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 60.67 лв. на месец

Кредитен модул DSK Credit

12 x 59.50 лв.

аксесоари куфари
Предпочитани от вас