EN
Доставка 10/15 работни дни
0892317377 прочети още скрий

 
GIVI
GIVI V37NT side cases

НОВИЯТ GIVI V37 ПРИСТИГА, ИНОВАТИВНИЯТ СТРАНИЧЕН КУФАР ЗА ВСЯКО ПЪТУВАНЕ НА ДВЕ КОЛЕЛА!

Най-новият продукт на GIVI е новият страничен калъф V37, еволюция на известния V35.

Когато обмисляте аксесоар за вашия мотоциклет, постоянно ли се питате дали той ще допълни естетиката на двете ви колела, като същевременно гарантира максимален комфорт? Аксесоарите за мотоциклети GIVI винаги са били решението и всъщност, както всички аксесоари, произведени от марката, новият страничен калъф за мотоциклети V37 е проектиран до най-високия детайл, зачитайки компактния, но елегантен стил, без да жертва практичността.

Новият страничен калъф за мотоциклети се отличава с иновативен дизайн заедно с отличителен външен вид. Централната зона се характеризира с вложка, наподобяваща стрела. Калъфът, продаван по двойки, се предлага в две версии; или (боядисано) непрозрачно сребристо или с "подобно на въглерод" покритие, привлекателен аеродинамичен елемент, способен да различи този аксесоар за мотоциклети с марка GIVI от всички останали в обращение!

От техническа гледна точка горната обвивка на V37 е изключително устойчива структура, както показват резултатите от многобройните проведени тестове. Вътрешният капацитет от 37 литра с максимално вътрешно натоварване от 10 кг е значително увеличение в сравнение с този на модела V35 и осигурява допълнителната полза от възможността да съхранявате една модулна каска във всяка кутия. Ергономичната линия на V37 също е от полза за седлото, което може да позиционира краката си по-удобно поради компактния размер на калъфа V37.

И накрая, 4-точковата система за СТРАНИЧНО закрепване MONOKEY, възприета от кутията V37, е проектирана да бъде съвместима с всички системи за закрепване GIVI PLX и PLXR.

Особено внимание се обръща и на безопасността; всъщност този калъф GIVI е оборудван със системата за заключване за сигурност и цилиндърите на бравата в чифт кутии V37 могат да бъдат съпоставени с други продукти от гамата на GIVI, които се доставят със заключване за сигурност като стандарт.
Доставка 10/15 работни дни
0892317377 прочети още скрий


750 00лв. 700 00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 65.33 лв. на месец

Кредитен модул DSK Credit

12 x 64.07 лв.

аксесоари странични куфари
Предпочитани от вас