EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини
Maxia 5 MONOKEY горна кутия с 58 л. капацитетът се откроява със своя автомобилен дизайн, с чисти линии и усъвършенствана аеродинамика. Структурната актуализация на кутията позволява оптимизирано тегло от 5,4 кг и по-голяма здравина.

Версията V58NN се състои от четири боядисани в лъскаво черно покритие и червен рефлектор по протежение на предната част. Елегантните линии са подсилени с фотогравиране на капака и две хромирани декорации на основата.
Особено подходящ за тези, които обичат да пътуват с мотоциклет, сами или с приятел, Maxia 5 top case може да побере две модулни каски с голям размер.
Гребеновидни панти с ограничители заместват задържащите кабели, за да улеснят отварянето и затварянето, като прилагането на лек натиск върху капака позволява меко и контролирано затваряне.
По-доброто прилепване между двете черупки предпазва по-добре от кражба.
Комфортът на пътниците е гарантиран с черната облегалка от порест каучук, която може да бъде закупена отделно и се предлага в комплект с тапицерия от плат с логото на GIVI, докато върху основата на горната част на кутията е поставена мека подложка, за да се предотврати движението или триенето на предмети вътре друго. Стандартно е включена и еластична мрежа, закотвена към горния корпус с четири куки на основата.
Поставка за документи от техническа материя и специална вътрешна чанта се предлагат като опция.
Като стандарт

Еластична лента за здраво задържане на съдържанието на калъфа
Мека вътрешна подложка, нанесена върху основата
Вътрешна мрежа, закрепена към основата с четири специални куки
Капак с гребеновидни панти с ограничители, елиминиращи необходимостта от кабели за задържане
GIVI гарантира за своите калъфи степен на защита IPX4, което е нормативното условие, което симулира вертикален и страничен дъжд.
ЗАБЕЛЕЖКА : За да закрепите калъфи / чанти на вашия мотоциклет, имате нужда от специални носачи Monokey, предназначени за конкретен тип мотоциклет. Носачите за калъфи Monokey не са включени.
Подробна информация

GIVI
Куфар V58NNT Maxia 5 Monokey 58lt.

Доставка 10/15 работни дни
гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25
Възможност за поръчка онлайн и на телефони:
0890 319 996

830 лв.
доставка: 10 лв.
Купи на изплащане

TBI bankСамо за 77.47 лв. на месец

банка ДСК

12 x 75.97 лв.

Предпочитани от вас