EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини
Maxia 5 е петата серия от 58 ltr. MONOKEY горна кутия и се отличава с актуализиран автомобилен дизайн. Версията V58NT включва четири капака, боядисани в цвят алуминий, прозрачен рефлектор и е подобрена с фотогравиране на капака и две хромирани декорации на основата. Елегантна комбинация, която придава смел вид на мотоциклета.

Големият капацитет на кутията не влияе върху структурните му характеристики. Оптимизираното тегло от 5,4 kg, фокусът върху аеродинамиката и значителната здравина на компонентите го правят идеален спътник за пътуване без стрес.
Горният калъф съдържа две модулни каски с голям размер, плюс за тези, които обичат да пътуват с мотоциклет с приятел.
Гребеновидни панти с ограничители заместват задържащите кабели, за да улеснят отварянето и затварянето, като прилагането на лек натиск върху капака позволява меко и контролирано затваряне.
По-доброто прилепване между двете черупки предпазва по-добре от кражба.
Комфортът на пътниците е гарантиран с черната облегалка от порест каучук, която може да се закупи отделно и се предлага в комплект с тапицерия от плат с логото на GIVI, докато върху основата на горния корпус е поставена мека подложка, за да се предотврати движението на предметите вътре или триенето им друго. Стандартно е включена и еластична мрежа, закотвена към горния корпус с четири куки на основата. Поставка за документи от техническа материя и специална вътрешна чанта се предлагат като опция.
Като стандарт

Еластична лента за здраво задържане на съдържанието на калъфа
Мека вътрешна подложка, нанесена върху основата
Вътрешна мрежа, закрепена към основата с четири специални куки
Капак с гребеновидни панти с ограничители, елиминиращи необходимостта от кабели за задържане
GIVI гарантира за своите калъфи степен на защита IPX4, което е нормативното условие, което симулира вертикален и страничен дъжд.
ЗАБЕЛЕЖКА : За да закрепите калъфи / чанти на вашия мотоциклет, имате нужда от специални носачи Monokey, предназначени за конкретен тип мотоциклет. Носачите за калъфи Monokey не са включени.
Подробна информация

GIVI
Куфар V58NT Maxia 5 Monokey 58lt.

Доставка 10/15 работни дни
гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25
Възможност за поръчка онлайн и на телефони:
0890 319 996
870 лв.
доставка: 10 лв.
Купи на изплащане

TBI bankСамо за 81.20 лв. на месец

банка ДСК

12 x 79.63 лв.

Предпочитани от вас