EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини
Maxia 5 е петата версия на MONOKEY top case, с 58 ltr. капацитет. Актуализираният дизайн привлича погледа към естетическите тенденции на най-новото поколение мотоциклети и макси-скутери, припомняйки техните изчистени линии, цветови комбинации и аеродинамичен фокус.

Просторният горен куфар, който също е преработен от структурна гледна точка, оптимизираното му тегло от 5,4 kg и по-голямата здравина го правят идеален спътник за пътуване без стрес.
Версията V58N включва четири капака, боядисани в цвят алуминий, червен рефлектор, който минава по предната част и две хромирани декорации на основата - елегантна комбинация, която украсява и витализира мотоциклета.
Особено подходящ за тези, които обичат да пътуват с мотоциклет, сами или с приятел, Maxia 5 top case може да побере две модулни каски с голям размер.
Гребеновидни панти с ограничители заместват задържащите кабели, за да улеснят отварянето и затварянето, като прилагането на лек натиск върху капака позволява меко и контролирано затваряне.
По-доброто прилепване между двете черупки предпазва по-добре от кражба.
Комфортът на пътниците е гарантиран с черната облегалка от порест каучук, която може да се закупи отделно и се предлага в комплект с тапицерия от плат с логото на GIVI, докато върху основата на горния корпус е поставена мека подложка, за да се предотврати движението на предметите вътре или триенето им друго. Стандартно е включена и еластична мрежа, закотвена към горния корпус с четири куки на основата. Поставка за документи от техническа материя и специална вътрешна чанта се предлагат като опция.
Като стандарт

Еластична лента за здраво задържане на съдържанието на калъфа
Мека вътрешна подложка, нанесена върху основата
Вътрешна мрежа, закрепена към основата с четири специални куки
Капак с гребеновидни панти с ограничители, елиминиращи необходимостта от кабели за задържане
GIVI гарантира за своите калъфи степен на защита IPX4, което е нормативното условие, което симулира вертикален и страничен дъжд.
ЗАБЕЛЕЖКА : За да закрепите калъфи / чанти на вашия мотоциклет, имате нужда от специални носачи Monokey, предназначени за конкретен тип мотоциклет. Носачите за калъфи Monokey не са включени.
Подробна информация

GIVI
Куфар V58N Maxia 5 Monokey 58lt.

Доставка 10/15 работни дни
гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25
Възможност за поръчка онлайн и на телефони:
0890 319 996
870 лв.
доставка: 10 лв.
Купи на изплащане

TBI bankСамо за 81.20 лв. на месец

банка ДСК

12 x 79.63 лв.

Предпочитани от вас