EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини
Предлагат се в две версии, с капацитет от 46 ltr (TRK46N) и 33 ltr (TRK33N), калъфите TREKKER са най-доброто решение за велосипедите, оборудвани с изпускателни тръби само от едната страна. Купете прикрепването на по-малката чанта отстрани с изпускателната тръба, а по-голямата от другата, в много случаи можете да разрешите проблема с асиметрията (проблем, който може да откриете, използвайки традиционните странични чанти). Благодарение на специалните селектори, поставени вътре в торбичките, можете да конвертирате всяка версия или за пълно отваряне на целия капак, или само за най-горния по-малък отвор (много практично за бърз достъп до предмети от чантата, като се избягва изтичането на цялото съдържание по време на грешка). Удобно изрязани в стоманено фолио, тези чанти не са непременно специфични само за мотоциклети от ендуро, а могат да бъдат и луксозен аксесоар за елегантните. Това странно разнообразие, продавано в една уникална опаковка, съчетано със способността му да се използва като горна част на плочите MONOKEY®, дава на клиента възможността да избере най-добрата комбинация за монтиране на мотора, за да отговаря на неговите / нейните нужди от пространство.

Внимание: не може да се монтира върху плочи с монтиран електрически контакт за комплект стопове.

Изработена от полимери, подсилени със стъклени влакна
Покритие от анодизиран алуминий
Стандартно заключване за сигурност. Възможно е да се унифицира ключалката на двойката странични кутии с тази на централната кутия TREKKER
Горно отваряне
Горна заключваща кука за осигуряване на по-голяма водоустойчивост
Характеристика:

Заключване на сигурността
Алуминиева броня
За да монтираш куфари / чанти на твоя мотоциклет, имаш нужда от специфични държачи Monokey, предназначени за определен тип мотоциклет. Държачите за куфари Monokey не са включени.
Подробна информация

GIVI
Куфар GIVI TRK46N Trekker Top Box- Side Case Monokey GIVI

Доставка 10/15 работни дни
гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25
Възможност за поръчка онлайн и на телефони:
0890 319 996
620 лв.
доставка: 10 лв.
Купи на изплащане

TBI bankСамо за 57.87 лв. на месец

банка ДСК

12 x 56.75 лв.

Предпочитани от вас