EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини

Мотокрос ботуши TECH 5 BLACK/GRAY/YELLOW

След изключително успешните и емблематични модели Tech 10 и Tech 7 новият Tech 5 е усъвършенствана обувка с многоматериална и многопанелна конструкция,

която допълнително подсилва линията на Alpinestars от водещи в класа си обувки за мотокрос и офроуд.


Конструкция:


Горната част е изработена от иновативен микрофибър, устойчив на износване, със синтетичен полимер в областта на пръстите. 

Основният материал от микрофибър предлага високи нива на водоустойчивост, издръжливост и подобрено намаляване на теглото. 

Материалът осигурява постоянно прилягане за дългосрочна употреба и е лесен за поддръжка и почистване.


- Преработен дизайн на зоните за огъване на подбедрицата и ахилеса, изработени от лек микрофибър за по-голям комфорт, контрол и поддръжка.

- Контурната структура на усъвършенстваната полимерна сърцевина обгръща горната част на обувката за структурна цялост и устойчивост на износване, като същевременно позволява отлични нива на контролирана гъвкавост.

- Анатомично профилирана полимерна пластина на подбедрицата с висок модул за по-голяма устойчивост на удар и износване. Профилираната пластина на подбедрицата позволява по-голям диапазон на прилягане и разполага с регулируем панел Velcro® за персонализирано и сигурно затваряне.


Характеристики:


 - Системата на катарамите се отличава с памет и система за бързо освобождаване/заключване със самонастройващ се дизайн за лесно и прецизно затваряне и подобрено представяне при каране и сигурност. Всички катарами са лесно заменяеми. - Ремъците на катарамите от TPU са ергономично профилирани, за да насърчават високи нива на предна флексия.

- Иновативна обвивка на крака от TPU с инжектирана двойна смес от едно парче с отлична устойчивост на удар и износване и несравними нива на безопасност. 

- Ексклузивната подметка от двойна смес е безпроблемно интегрирана към структурата на основата на стъпалото с многобройни плътности с вградена опора.

- Меката полиуретанова пяна, обграждаща глезените и яката, предлага абсорбиране на ударите, плюс пълна вътрешна текстилна подплата за комфорт.

- Заменяема анатомична стелка от EVA с текстилна подплата отгоре.

Подробна информация

ALPINESTARS
Мотокрос ботуши ALPINESTARS TECH 5 BLACK/GRAY/YELLOW

гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25
Възможност за поръчка онлайн и на телефони:
0890 319 996
избери Размер
40.5424344.545.54749.5
709 лв. 674 лв.
спестявате 35 лв. (-5%)
доставка: 10 лв.
Купи на изплащане

TBI bankСамо за 62.86 лв. на месец

банка ДСК

12 x 61.65 лв.

Предпочитани от вас