EN
MarioMoto е основана през 2011 г. и е най-бързо развиващия се магазин за мотоциклети в България.

Ние имаме добра репутация, че правим нашия бизнес да разбираме индивидуалните нужди на нашите клиенти и да гарантираме, че им предлагаме нещо, което ще бъде съобразено с техния бюджет. Ние разбираме, че някои от нашите клиенти са нови участници на пазара, търсещи достъпно луксозно превозно средство. Ние обслужваме техните индивидуални нужди, като създаваме индивидуални финансови пакети, за да гарантираме, че тяхната мечта за притежаване на мотоциклет е реалност, и да оставят Мариомото доволни от нашата услуга. Нашето убеждение е, че опитът за покупка и продажба трябва да бъде свободен от стрес и като цяло приятно преживяване. Нашият екип по продажби е добре запознат с всички марки, които продаваме, и ефективно съобщава за характеристиките и ползите на всеки един от мотоциклетите, които продаваме.

Ние приветстваме обмен на части и предлагаме конкурентни цени, за да гарантираме, че нашите клиенти не трябва да инвестират своето време и пари в маркетинга на мотоциклета си към потенциалните купувачи. Нашата репутация се демонстрира в нашето съвършенство в обслужването на нуждите на всеки от нашите клиенти преди, по време и след продажбата. Много от нашите клиенти са съществуващи клиенти, които просто се връщат към Мариомото, за да подобрят начина си на живот. Всичко това прави едно уникално преживяване за нашите клиенти, което им дава възможност да избират от различни марки на конкурентни цени.

Разполагаме с три шоурума, сервизи и склад за части втора употреба. Даваме гаранция на всеки закупен мотоциклет. Предлагаме онлайн лизинг, транспорт и регистрация. Работим всеки ден от 09: 00 ч. до 18: 00 ч. без почивка. 


Шоурум с. Сапарево тeл: 0892 317 377
Шоурум гр. София, Овча купел, ул. Любляна 25 тел: 0890 319 996
Шоурум гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 17 тел: 0890 319 995
Склад за части тел: 0894 48 84 84

https://mariomoto.mobile.bg/

https://mariomotosofia.mobile.bg/

https://mariomotoplovdiv.mobile.bg/

ApriliaBMWDucatiHondaHusqvarnaKawasakiKtmKymcoSuzukiYamaha