EN
София 0890319996 София2 089031994 Пловдив 0890319995 Сапарево 0892317377
вход | регистрация | информация | магазини
информация

Всеки моторен ентусиаст знае, че мотоциклетите не са просто превозни средства, а начин на живот. И във всяко начало на този живот стои един мотор. Ако искате да влезете в света на мотоциклетите или да обновите своя стар мотор, Марио Мото е фирмата, която трябва да изберете.

 

С над 15 години опит във вноса и търговията на мотоциклети, ние работим с най-големите представителства в Италия, за да ви доставим само най-добрите мотоциклети на пазара. Всеки един от тях минава техническа проверка, за да можем да ви гарантираме качество и да оправдаем вашето доверие.

 

Ние не само внасяме употребявани мотоциклети, но и предлагаме гаранция и сервиз, за да може да се наслаждавате на карането си без грижи. Нашите консултанти са винаги на разположение да ви помогнат да изберете правилния мотор за вас и да ви дадат съвети за поддръжката и управлението му.

 

За вашето удобство можем да ви предложим пълно съдействие при регистрация в КАТ.

Можем да ви предложим отстъпка при застраховки Гражданска отговорност и Автокаско на водещите компании.

 

Безплатно ще превозим закупения от нас мотоциклет до място посочено от вас в рамкитена София Пловдив и срещу конкурентни цени до всяка точка на България и Европа.

 

Можем да ви предложим лизинг през нашити партньори от Unicredit или TBI с незабавно одобрение или избрана от вас лизингова компания.

 

Работнo време: Вторник до Събота 09: 00ч. до 18: 00ч. Понеделник 14: 00ч. до 18: 00ч.
- Почивен ден Неделя


Когато избирате Марио Мото, можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто възможно обслужване. Ние също така предлагаме транспорт до нашите клиенти, за да може да се наслаждавате на новия си мотор веднага след като го закупите. Влезте в света на Марио Мото и започнете да карате с доверие!